Gastenboek

Het bericht zal in verband met de spamfilter niet direct zichtbaar zijn op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

218 Antwoorden op “Gastenboek”

 1. Zo mijn naam is Manuel.En ik dans nu alweer een aantal jaartjes mee bij Happy Feet en ik heb er dan nog steets heel veel plezier in en ik zou daar dan ook voorlopig nog wel mee door gaan.

 2. was vanavond weer een geslaagde avond Zoals ieder jaar afsluiting van het seizoen met een geweldige bbq Gelukkig waren Rien en Ciska er ook bij Bedankt Rien ,Ciska en Renata voor deze avond

 3. Vanavond onze jaarlijkse BBQ weer gehad en het was weer een geslaagde avond. Er was voldoende eten voor iedereen. Bedankt iedereen die deze gezellige avond mogelijk heet gemaakt.

 4. Het was een feestje 👍🏼twaalf en een half jaar Happy feet line dance jubileum ,ik heb er van genoten ,goed verzorgt en veel gedanst bedankt Cisca en Rien

 5. Ik ben zaterdagavond 11 mei bij de vrije dansavond geweest i.v.m. viering 12,5 jarig jubileum. Het was ontzettend gezellig (met veel hapjes) en ik heb veel kunnen dansen en genoten. Top georganiseerd. Bedankt.

 6. Lieve Ciska en Rien
  Wat heb ik genoten vanavond van jullie 12 1/2 jarig jubileum.
  Was top lekker verwend met allerlei hapjes en vooral veel gedanst.
  Bedankt.🥰

 7. We hebben het 12 en een half jubileum feest ook weer achter de rug en het was een TOP avond. Bedankt Rien en Siska en iedereen die mee heeft geholpen en Marjan ook bedankt. Op naar de 25 Jaar.