Gastenboek

Het bericht zal in verband met de spamfilter niet direct zichtbaar zijn op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

218 Antwoorden op “Gastenboek”

 1. Leuke en gezellige mensen. De dansen zijn erg leuk om te doen en wat geniet ik er van als we zo heerlijke avond hebben. Je kan op 3 verschillende dagen dansen dus genoeg keus wanneer je wilt dansen. Mensen zijn hecht met elkaar, helpen elkaar en genieten samen en met elkaar van deze avonden. Iedereen kan het leren en de uitleggen zijn duidelijk en goed te volgen.

 2. we hebben de BBQ 2023 er ook weer op zitten en was weer fantastisch. Lekker eten en lekker dansen. Eidereend Bedankt voor de gezellige avond. TOPPIE.

 3. Hai Joanne wij hebben ook genoten van de mensen die mee deden
  het was een geslaagde middag
  thanks voor je berichtje

 4. Rien en Ciska hebben tijdens ons lustrum, het 50-jarig bestaan van Park Boswijk, een workshop country linedance gegeven. Ze pasten zich goed aan op de doelgroep. Het was ondanks de warmte erg leuk om te doen! Dus dank daarvoor en van harte aanbevolen.

 5. 20 mei hebben we weer de top 20 gehad en die was zeer verrassend. En zoals gewoonlijk was het weer heel gezellig. Bedankt Tien en Siska.

 6. Hallo allemaal, wat hebben we een leuke avond gehad. (Valentines bal )
  Enorm bedankt Rien en Ciska. Ook voor de warme en koude hapjes het was geweldig. En zeker voor herhaling vatbaar . Heel veel groetjes van Tonny

 7. Afgelopen zaterdag 18 februari mijn eerste Valentijnsbal gehad in de nieuwe Jutter. Het was super gezellig en ook leuk om de dansers van de maandag te zien en te spreken. Er was aan hapjes en drankjes geen gebrek. Een volgend evenement ben ik zeker weer van de partij. Dank Rien en Ciska

 8. Hai Tonny we hebben nu vakantie en beginnen weer met de lessen op maandag 5 september en op de woensdag 7 september je bent dan welkom om een keer te komen kijken
  Groetjes Rien en Ciska

 9. Hallo, ik ben Tonny van Galen 72 jaar en wil graag een keer komen kijken. Ik ben een vrouw en woon in Overvecht.
  Groetjes Tonny.

 10. Na 2 jaar ivm Carona mochten we weer een gezellige BBQ houden , en we moeten zeggen dat het weer geslaagd was.
  Heerlijk vlees met lekkere salades, het was weer als vanouds , en voor herhaling
  vatbaar. Piet en Alex waren bereid om voor de dansers het vlees te bakken zodat de dansers binnen lekker door konden dansen tot hun vlees klaar was.
  Piet en Alex bedankt dat jullie de dansers hielpen.
  En ook was er weer een verrassing voor ons gedaan omdat we 9 juli 40 jaar getrouwd zijn , daar willen wij de dansers nog voor bedanken .
  Het was al met al weer een grandioze avond.
  Liefs Rien en Ciska.