Wist u dat ?

Wist u dat ? Rien en Ciska vanaf 3 november getekend hebben bij de notaris, om een nieuwe stichting op te richten met de naam Happy Feet Dancers Utrecht

 

 

Wist U dat ? dat de Happy Feet Dancers  2 mei 12 en half jaar bestonden, en dit gevierd hebben 11 mei en het was weer zoals vanouds superrrr gezellig en weer kregen wij mooie cadeaus van de dansers waarvoor wij jullie natuurlijk heel hartelijk willen bedanken.

Wist u dat ? dat we weer na anderhalf jaar terug zijn in onze oude locatie “TZand DE Brede school Pauwoog vlinder waar we een prachtige zaal hebben.

Wist u dat ?  dat Corry Kemp na het verliezen van haar lieve man weer vanuit Portugal naar Nederland is gekomen ,wij wensen Corry heel veel sterkte toe.

Wist U dat ? dat ook Antoon Baas na een kort ziekbed is overleden wij wensen de nabestaande heel veel sterkte met het grote verlies.

Wist u dat ? dat Levien Kuiper  is overleden aan een hartstilstand, wij gaan haar gezelligheid en aanwezigheid ontzettend missen, wij wensen de nabestaande heel veel sterkte met dit grote verlies.

Wist U dat ? dat we weer na lange tijd wat gaan toevoegen bij wist u dat.

Wist U dat ? dat wij na 2 jaar i.v.m. Corona weer eens onze BBQ avond konden vieren en het was weer al met al een geslaagde avond, Piet en Alex waren ondersteuning bij de BBQ om lekker het vlees te bakken  voor de dansers terwijl de dansers binnen hun dans konden doen tot hun vlees gaar was. Piet en Alex bedankt hiervoor !!!! Ook hadden de dansers weer een verrassing voor ons omdat we 9 juli  40 jaar getrouwd zijn, cadeau bon voor ieder en bloemen ( 40 mooie rozen ) en voor Rien whisky . Dansers natuurlijk alsnog bedankt hiervoor. Wij hopen dat we weer gauw een gezellige avond kunnen vieren met jullie, net zo geslaagd als deze weer.

dat wij ons het 10 jarig jubileum net achter de rug hebben met een grandioos feest en het was super gezellig ,heerlijk dansen en lekker eten met onze leden ook waren wij weer verrast met een mooi cadeau dit keer een mooie spiegel met ons logo en ook nog bloemen en ook was er een boom gemaakt waar iedereen een lieve tekst op had gezet, dansers heel erg bedankt op naar het volgende feest maar weer. 

Wist U dat ? dat wij nu toch dansen met de maatregelen van het  R.I.V.M.  maar dat wij het echt een verschrikkelijke jaar vinden net als jullie i.v.m. Caronavirus  die  er voor zorgt dat vele dingen die we niet door kunnen laten gaan zoals  TOP 20  , UITJE 2020 , BBQ,  HALLOWEENFEEST ,  KERSTFEEST HAPJESAVOND  dat missen wij echt wel, het samen komen met jullie bij de feestavonden…. maar we hopen natuurlijk dat iedereen  gezond blijft  in deze moeilijke tijd.  En hopen dat het jaar 2021 een beter jaar wordt ,en dat er weer feestavonden kunnen gegeven worden bij de  HAPPY FEET  DANSERS UTRECHT  voor iedereen !!!!  HOU VOL EN BLIJF GEZOND !!!!!! 

Wist u dat ?  dat wij al 2 maanden niet kunnen dansen i.v.m. Caronavirus , en dat wij onze dansers verschrikkelijk missen.… we hopen dat het gauw weer achter de rug is en dat we het dansen weer kunnen oppakken !!!!     HOU VOL EN BLIJF GEZOND !!!!!

Wist U dat ?  dat ons erelid Riek Verstraten ( De freule ) zoals bij alle dansers bekend is 90 jaar is geworden …. en dat we haar verrast hebben,  en op haar verjaardag met vele dansers in de auto’s en natuurlijk op veilige afstand i.v.m. Caronavirus  langs haar huis zijn gegaan om het samen nog te vieren….. En of zij verrast was ….

Wist U dat ?  dat wij naar een kort ziekbed mijn zus (schoonzus ) Nel Veldman haar hebben verloren, zij kon de strijd niet winnen van die verschrikkelijk ziekte …. Haar passie was echt het Country dansen , we zullen haar allemaal missen.

Wist U dat ?  dat wij een nieuwe locatie hebben op de maandagavond ,de locatie heet de Buurthuis De Nieuwe Jutter en wij zijn er erg blij mee…….

Wist U dat ? dat Corry Kemp ons gaat verlaten ,zij en haar man gaan emigreren naar Portugal waar ze een schitterend huis hebben gekocht en nu lekker gaan genieten ,we zullen Corry gaan missen en we bedanken haar voor het maken van de boekjes van de top 20 en al haar inzet bij de Happy Feet Dansers Utrecht. Natuurlijk wensen wij Corry en haar man veel geluk en gezondheid toe.

Wist U dat ? dat we ons jaarlijks uitje weer binnenkort krijgen….. waar naar toe ? ja dat is nog een geheim….jullie horen later hoe het was geweest !!!!

Wist U dat ? dat we ons jaarlijks uitje hebben gehad ,en wat het geworden is ? Een heerlijke Hollandse avond met heerlijk eten en natuurlijk veel muziek die we lekker hebben meegezongen … het was weer geslaagd .Op naar volgend jaar !!!!

Wist U dat ? dat we weer al een tijdje dansen in ‘t Zand en dat het weer keurig op geknapt is na de brand.

Wist U dat ? dat in augustus onze locatie bij ‘T Zand in Leidsche Rijn is afgebrand, en dat we moesten uitwijken naar de oude locatie Musicallaan  we hopen in het nieuwe jaar weer terug te gaan .

Wist U dat ?  dat  Roy en Vanessa ook een wolk van een zoon hebben en zijn naam is Vince en ook hun genieten ervan …

Wist U dat ?  dat  Abbygail  en Nigel een wolk van een zoon hebben en zijn naam is Regillio ,ze genieten er super van…..

Wist U dat ? dat we ons jaarlijks kersthapjes avond weer hebben gehad ,en dat iedereen weer heerlijke hapjes hadden gemaakt… het zag er weer HEERLIJK uit. BEDANKT DANSERS zonder jullie gaat het niet… 

Wist U dat ?  dat we voor het eerst Halloween hebben gevierd met de dansers, dat het ons goed bevallen is en hoeveel er verkleed kwamen SUPER gewoon….   voor herhaling vatbaar. 

Wist U dat ? dat het trieste nieuws moeten vermelden dat een van onze leden Trees Deighton 13 september is overleden, zij was een hartelijke vrouw die zielsveel van dansen hield ,TREES JE BLIJFT ALTIJD IN ONZE GEDACHTEN  en zullen je nooit vergeten.

Wist u dat ? dat we onze jaarlijkse afsluiting weer hebben gehad met een heerlijke BBQ wat Onno weer verzorgd had het zag er top uit BEDANKT ONNO !!!! en we werden weer verrast met mooie cadeaus …… tafelkleedjes die speciaal gemaakt zijn met ons logo voor de woensdagavond op de tafels waar we super blij mee zijn ……   en cd’s  + hoesjes waar Rien wel raad mee weet en nog cadeaubonnen voor een heerlijk geurtje voor ons beiden … DANSERS BEDANKT WEER VOOR DE MOOIE CADEAUS…     Dansers  allemaal fijne vakantie en tot september. 

Wist U dat?dat Abigaïl en Nigel gaan trouwen in de maand juli , wij wensen hun natuurlijk heel veel geluk en gezondheid toe….

Wist U dat? dat we ons jaarlijks uitje weer hebben gehad, en dat het weer super gezellig was…

Wist u dat ? dat we onze jaarlijkse top 20 weer hebben gehad, en dat daar weer een leuk boekje en cd is voor gemaakt. Corrie bedankt weer voor je medewerking daarvoor. Nu kijken we weer uit naar ons jaarlijks uitje…. Waar naar toe ?  ja dat is nog een geheim….

Wist u dat? dat we 3 november 5 jaar bestaan ,en dat hebben wij gevierd zaterdagavond 29 oktober met allemaal gezellige mensen en de band XCHANGE  ( het was een top avond !!!!! ) en daar werden wij verrast met een super cadeau van de dansers en van Onno ( Reclamebord op voet wat je uit kan schuiven ) niet een maar 2 en niet omdat wij ze hebben gekregen maar zo mooi hadden we ze nog nooit gezien. Dansers bedankt ervoor en ook Onno natuurlijk. Rien kreeg nog een fles drank en ook een bloemetje voor mij van Winnie en Piet ook daar bedankt voor. En omdat onze dochter en schoonzoon en kleinzoon er niet bij konden zijn i.v.m. een ander feest had Nancy in het geheim natuurlijk ook weer wat gedaan en daar laten voorlezen door Heleen en kregen van hun ieder een leuke T-shirt met hele leuk tekst ( dank je wel lieverds ) Ook een groep van 5 dames kwamen om half 8 binnen en die hadden in het geheim shirts laten maken met Happy feet en de datums erop van 5 jaar geleden en de datum van nu super leuk gedaan dames !!!! ook daar kregen we een cadeau van Rien een muismat met het zelfde logo wat de dames op hun shirt hadden en ik een leuke drinkbeker ook met dat zelfde logo nog bedankt dames . Nou jullie zullen wel begrijpen onze avond kon niet meer stuk, zoveel gezellige mensen veel cadeaus ,Champagne waar Onno onverwachts mee kwam ( bedankt Onno ) Taart met vuurwerk waar we mee begonnen  en vele heerlijke hapjes. Natuurlijk hadden we ook een presentje laten maken met ons 5 jarig Jubileum wat wij uitdeelde aan de dansers en ook de gasten. WE KUNNEN NIET ANDERS MEER ZEGGEN DAN EEN TOPAVOND OP NAAR DE VOLGENDE 5 JAAR !!!!!!

Wist u dat ? dat we woensdag een nieuwe locatie hebben omdat ze met de ForumWatewin stoppen, het nieuwe adres wordt nu Pauwoogvlinder 20 ’t Zand in Leidsche Rijn dus we hopen jullie allemaal daar weer te zien op woensdag 7 september.

Wist u dat ? dat we onze seizoensluiting hebben gehad met een super BBQ wat door Onno weer verzorgd was ,en natuurlijk de dames achter de bar niet vergeten die zijn er ook altijd druk mee ,maar het  smaakte weer verrukkelijk. ONNO en DAMES BEDANKT WEER  !!!! .Natuurlijk kregen ze daar natuurlijk een presentje voor van ons. Ook Heleen en Corry  wilde we zeker niet vergeten wat ze voor ons betekenen ,je hoef maar wat te vragen en de dames staan klaar voor ons. En ook dit jaar werden we weer verwend door de dansers met een super mooi cadeau ( een tweezits bankje voor onze deur ) onze avond kon nu helemaal niet mee stuk haha ,nee grapje die kan natuurlijk nooit stuk als we zo grandioze avond hebben met jullie. BEDANKT HIERVOOR ,HET BANKJE KRIJG EEN LEUK PLEKJE VOOR ONZE DEUR. Ook Heleen en ik (Ciska)  werden bedankt met een mooie vaas met bloemen van de dansers die mee geweest zijn met het dagje uit. Ook daar natuurlijk weer voor bedankt, had niet gehoeven hoor. 

Wist u dat ? dat we ons jaarlijks uitje weer hebben gehad, ja inderdaad dat iedereen nieuwsgierig was waar we heen gingen. Nou nu kunnen we het wel vertellen want het is weer achter de rug. Heleen en Ciska hadden het avondje naar Schijndel geboekt daar is “t Tunneke .Daar hebben we een grandioze avond gehad, veel gelachen en lekker gegeten en gedronken .HET WAS WEER SUPER !!!!!! Op naar volgend jaar .  

Wist u dat ? dat ons jaarlijks uitje er weer aan komt en dat op 21 mei .We hebben er zin in !!!

Wist u dat ? dat we weer een top 20 hadden waarmee iedereen tevreden mee was ,en ja wat moeten we weer zeggen het was weer zo’n super avond met veel gezelligheid, en spanning wat op nummer 1 zou staan . Top avond mensen , natuurlijk weer bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelligheid op naar de volgende avond.   

Wist u dat? dat we het oliebollenbal al weer achter de rug hebben het dat het weer een geslaagde middag was, met veel dansers van buitenaf die het ook super gezellig hadden met een hoop nieuwe en oude dansen . En dat we met ze allen geproost hebben met champagne op een goed dans jaar, veel gezelligheid en natuurlijk gezondheid.

Wist u dat? dat wij op de hapjesavond een super cadeau hebben gehad van onze dansers ( een avond naar de bodyguard t.w.v. 140 euro) nou dansers heel erg bedankt daarvoor, en dat gaat zeker lukken en dan horen jullie hoe het was .

Wist u dat? dat Abbygail ons gaat verlaten ,ze gaat samenwonen met Nigel en wonen in Waalwijk ,en natuurlijk wensen wij ze veel geluk en gezondheid in de toekomst.

Wist u dat? dat we een super hapjesavond hebben gehad en dat de dansers zich weer uitgesloofd hadden om wat lekkers mee te nemen, en dat de tafel vol stond om heerlijk van alles te proeven en te eten, om niet te vergeten dat we Riek van Straten( bekend als de Freuleerelid hebben gemaakt. En dat ze dat heel emotioneel vond maar natuurlijk wel leuk.

Wist u dat? dat  wij ( Happy Feet Dansers Utrecht) een oliebollenbal hebben,en dat is op zondagmiddag 10 januari 2016.Iedereen is daar natuurlijk welkom!!!! om er een gezellige dansmiddag van te maken.

Wist u dat? dat wij ( Rien en Ciska ) trots op onze dansers zijn !!!!!

Wist u dat? dat Abbygail  verloofd is met Nigel ,en dat wij ze heel veel geluk wensen in de toekomst ,en dat ze maar gauw gaan trouwen ,want we hebben wel zin in een feestje haha ( grapje )

Wist u dat?dat onze feestavond van 17 oktober weer super gezellig was ,op naar de volgende.

Wist u dat? dat het seizoen weer afgelopen is ,het was een goed en leuk maar ook zeker een verdrietig seizoen want zoals jullie weten moesten wij afscheid van Koos nemen. Maar wij weten zeker dat Koos een oogje mee kijkt van boven. Wij hebben zaterdag 27 juni ons seizoen weer afgesloten met een heerlijke BBQ  die weer verzorgd werd door Onno in Zalen Centrum Zuid, Onno weer bedankt voor de verzorging ( wat zouden we zonder jou moeten ) Wij werden weer verrast met een groot BBQ pakket van alle dansers ,daar kunnen wij voorlopig van eten pfff ,wat door Cor en Jantien  gemaakt was en natuurlijk het gedicht wat Jantien gemaakt had was super, Dansers bedankt voor het leuke seizoen en ook voor het mooie cadeau !!!! 

Wist u dat? dat het  weer een feestje was bij Onno in Zalencentrum Utrecht Zuid, Onno verrasten ons met een saladebruidstaart omdat wij 33 jaar getrouwd zijn de taart kwam met vuurwerk binnengereden door Onno, prachtig gewoon en wat super gemaakt .Onno bedankt ervoor !!!!

Wist u dat? dat we net moe maar zeker voldaan thuis zijn van ons jaarlijkse uitje van de Happy feet , dit jaar ging de bus naar Didam naar de country boerderij waar we tegen elkaar moesten strijden met hele leuke spelletjes . We hadden het weer mee dus iedereen was in hun sas. We beëindigde de dag met een heerlijke BBQ waarvan iedereen smulden ,een lekker ijsje na en daarna bakje koffie en toen was de  super dag alweer om . Daarna allemaal de bus weer in waar we heerlijk werden vermaakt door de buschauffeur Bart de Graaf met zijn heerlijke zang. Alsnog Bedankt Bart !!!  Dansers allemaal bedankt weer voor jullie gezelligheid en jullie inzet !!! Het was weer een topdag !!! ( zo als altijd )

Wist u dat? dat we weer een super dansmiddag hebben gehad, en dat er veel opkomst was van buitenaf en die het ook naar hun zin hadden bij de Happyfeetdansersutrecht .En nu  weer wachten op onze volgende avond met BBQ  ,en die zal zijn zaterdagavond 27 juni . Wij kijken er al naar uit !!!! De flyer volg nog op onze site.

.Wist u dat ? dat we dit jaar weer in de Brabant Hallen waren met veel geweldige dansers, en dat het weer super gezellig hadden met zijn allen.En dat we daarna heerlijk hebben gegeten bij het restaurant Torbijn in Langbroek ,een super restaurant !!!

Wist u dat?  dat erg geschrokken zijn dat onze vriend Koos  naar een heftig  kort ziekbed toch is overleden, Koos we zullen je missen en altijd aan je denken als we de Cajun Kick aan het dansen zijn want dat was jou dans. En dat we Carolien en de kinderen en zijn kleinzoon heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Wist u dat? dat wij een uitverkochte zaal hadden met de Band Little Montana op 10 januari , het was weer een super avond, voor herhaling vatbaar.

Wist u dat ? dat wij 10 januari 2015 een nieuwjaar bal geven in de Amaliadwarsstraat in Utrecht ook met de Band Little Montana.

Wist u dat ? dat wij 29 november weer een grandioze avond hebben in café Unique in Maarsenbroek ,dit wordt de tweede avond daar al met de Band Little Montana.

Wist u dat ?  dat wij weer opa en oma zijn geworden van onze kleinzoon Jaylen en dat wij daar natuurlijk heel trots op zijn.

Wist  u dat ? dat wij ons avondje uit weer hebben gehad ,en dat hij niet super was maar grandioos .Iedereen  had het zo’n naar hun zin dat het gewoon leuk was om daar naar te kijken ,en toen de avond om was kwam iedereen ons bedanken ( Heleen en Ciska ) maar mensen begrijp goed als jullie er niet bij waren was het niet zo grandioze avond hoor  !!!  Op naar het volgende uitje !!!!

Wist u dat ? dat onze jaarlijkse top 20 weer  geslaagd was ,en dat hij te zien is op homepagina.

Wist u dat ?dat onze jaarlijkse BBQ weer vast staat op zondagmiddag 29 juni.

Wist u dat ? dat onze jaarlijkse uitje weer vast staat, en dat het nog een verrassing voor ze is waar we naar toe gaan.

Wist u dat? dat wij onze eerste cd avond (feestavond) weer hebben gehad ,en dat het weer boven onze verwachting was, het was weer een geslaagde avond voor ons, want de uitspraak is, Hebben de mensen het naar hun zin dan hebben wij dat ook !!!!

Wist u dat ? dat wij (Rien en Ciska) opa en oma zijn van onze kleinzoon Djaro ,en dat het een heerlijk ventje is.

Wist u dat ? dat wij weer een super avond hebben gehad om het jaar weer af te sluiten, met heerlijke hapjes wat de dansers weer zelf hadden meegenomen ,en dat wij weer verrast werden door de dansers met een lekker geurtje. Bedankt dansers daarvoor !!!!!! Ik ( Ciska ) kon er niet bij zijn i.v.m. familieomstandigheden,maar hoop er volgend jaar weer bij te kunnen zijn.

Wist u dat ? dat de feestavond weer geslaagd was !!! Bedankt mensen voor jullie gezelligheid. 

Wist u dat ? dat het demo team voor stichting Kika heeft gedanst,. en dat de organisatie daar super blij mee was ,en dat Rien daar een onderscheiding  voor kreeg.    Demo team bedankt weer het was geweldig !!!!!     

Wist u dat ? dat Charley en Ricky nu elkaar het ja woord hebben gegeven en dat ze nu als een getrouwd en gelukkig paar door het leven gaan ,en dat wij hun willen bedanken dat wij deze fantastische dag mee mochten maken en dat ze er  zo schitterend  uit zagen.

Wist u dat ? dat we deze maand 2 jaar bestaan ,en dat het nog steeds naar onze zin is met zulke leuke dansers en dat we hopen dat we zo’n nog jaren door kunnen gaan. Toppie dansers zonder jullie kan het niet !!!!!!! Bedankt daarvoor !!!!! Rien en Ciska

Wist u dat ? dat we volgend jaar weer met de groep een heerlijk dagje weggaan, omdat het de mensen zo goed bevalt en dat er altijd zoveel lol is ,en dat houden we er zeker in !!!!

Wist u dat ? dat we weer een leuk seizoen hebben gehad met onze dansers, en dat we het weer afgesloten hebben met een fantastische BBQ bij Onno, waar wij Onno natuurlijk weer mee bedanken !!!!!! Ook bedanken wij de dansers weer met het leuke cadeau wat wij kregen.(het zal zeker van pas komen. ) Ook hebben wij een paar mensen bedankt met een bloemetje waarvan ook de dames achter de bar !! Onno hebben wij dit keer met wat origineels bedankt ,wij hebben een schilderij laten tekenen met hem logo van Utrecht Zuid, wat hij erg mooi vond. De avond is weer super verlopen goede opkomst en heerlijk BBQ .En daar zijn wij weer super trots op !!!! Op naar het volgend seizoen !!!!

Wist u dat ?  dat onze groep dansers  weer terug is van Preston Palace en dat ze het erg gezellig hebben gehad met elkaar , waar wij erg blij om zijn ,omdat wij niet mee konden i.v.m. familieomstandigheden  en dat wij zeiden probeer er toch nog wat van te maken. Dus zijn wij blij dat het nog gelukt is. En dat we trots zijn we op onze groep , Toppie mensen !!!! 

Wist u dat ? dat we weer een super avond hadden, met heel veel opkomst ,nog nooit zoveel mensen aanwezig geweest op een feestavond. Wij danken daar de mensen natuurlijk voor ,want met zoveel mensen zoveel plezier !!!!  Natuurlijk bedanken we Onno en het personeel ,wat weer klaar stond voor ons . En de top 20 was een groot succes !!! En Corry bedankt weer voor je hulp wat moeten we  toch zonder jou . Wij zijn tevreden, en wij hopen jullie ook .Tot volgende keer. 

Wist u dat ? dat we nu ook videofilmpjes op de site hebben staan onder de knop media.( ga op media staan en je ziet fotoalbums en video, klik op video en de filmpjes krijg je te zien.)   veel kijkplezier !!!!!!  Met dank aan Patrick Koning.   

Wist u dat ? dat Charley eindelijk  Ricky de grote vraag heeft gesteld. En ja,ja, ze gaan trouwen op 18 oktober dit jaar !!!!!!   

Wist u dat ? dat wij een super kerstfeest hebben gehad met onze leden en dat iedereen weer heerlijke gerechten hadden gemaakt,die weer heerlijk smaakte.  En dat weer een lekker luchtje kregen van de leden, waarvoor we iedereen willen bedanken. En dat we iedereen een hele goede kerst wensen en goed uiteinde en dat we ze graag in goede gezondheid  weer zien in het nieuwe jaar !!!!  

Wist u dat ? dat wij het rond hebben om met ze allen in Mei naar Preston Palace te gaan met een overnachting, dat wordt feesten met ze allen

Wist u dat ? dat wij de mensen ook een kadootje gaven,een mooie agenda met pen om de volgende feestavond in te zetten haha.

Wist u dat ? dat we de feestavond al weer hebben gehad,en dat het weer super was,een avond om niet te vergeten.En dat we natuurlijk weer iedereen willen bedanken voor de goede opkomst en het mooie kado wat we weer kregen. En natuurlijk bedanken wij  ook Onno !!!!! ,en ook Charley was van de party om een aantal nummers te zingen,dus Charley ook bedankt. En ook het personeel stond ook weer voor ons klaar. DUS HET WAS WEER EEN TOP AVOND !!!!

Wist u dat ? dat wij in oktober alweer een jaar bestaan,wat gaat de tijd toch snel, en dat willen we niet zonder feest voorbij laten gaan.

Wist u dat ? dat wij het seizoen weer hebben afgesloten met een fantatische feestavond met een bbq, en dat Onno de bbq weer had verzorgd, en dat iedereen daar over te spreken was. Onno bedankt weer he.En dat wij de mensen weer bedanken voor de goede opkomst. En dat het volgende seizoen weer zo geslaagd wordt.

Wist u dat ? dat het avondtje uit weer geslaagd was.

Wist u dat ? dat we gezellig  met de groep 9 juni weer weggaan, en dat iedereen er naar uit kijkt,en dat het weer een dolle boel wordt.

 Wist u dat ? dat Rien en Ciska, Corry willen bedanken voor het helpen en ondersteunen voor het maken van de boekjes van de top 20.

Wist u dat ?  dat Rien en Ciska,  Onno willen bedanken voor de goede verzorging van de feestavond, en natuurlijk ook de bediening.

Wist u dat ? dat wij de mensen weer willen bedanken voor de goede opkomst en natuurlijk de gezelligheid, en ook John Warnars voor de geweldige dans die hij bij ons uit kwam lessen. Op zulke avonden kunnen wij terug kijken, het was echt super. Tot gauw allemaal op de volgende avond. Wij kunnen niet wachten hahaha !!!!!!!! 

Wist u dat ?  dat Gea voor ons zo mooie flyer heeft gemaakt, en dat wij daar reuze blij mee zijn. Gea bedankt he .

Wist u dat ?  dat we weer met ze allen in Langbroek bij Adrie (Golden Girl ) zijn wezen dansen en dat het weer grandioos was en dat ze heel veel muziek voor ons ook draaide dat we veel gedanst hebben, en we hopen dat de volgende maand ook weer zoveel mensen meegaan. ( leuk  voor Adrie). en natuurlijk ook voor ons  lekker gezellig . Nou mensen bedankt voor de gezellige avond weer.   

Wist u dat ? dat Wilco en Esther elkaar gevonden hebben via het dansen ,en dat ze nu super verliefd zijn op elkaar. En dat we allemaal over een tijd op hun bruiloft mogen komen hahaha (grapje).

Wist u dat ? dat Rien en Ciska opa en oma worden en dat ze daar super trots op zijn.

Wist u dat ?  dat we met 26 personen naar de Brabanthallen zijn geweest en dat er nog zat vrienden langs kwamen naar ons om nog een gezellig praatje te maken,en dat we lekker gedanst hebben met ze allen en veel pret hebben gemaakt en daarna lekker hebben gegeten bij van de Valk in Vianen,het was weer een geweldige dag . Op naar de volgende dag ,we kijken er nu al naar uit.

Wist u dat ? dat we dinsdag 27 december met  een aantal mensen naar Rijswijk zijn geweest, en dat het weer super gezellig was, en dat we daarna heerlijk hebben gegeten in de toren bij Houten die langzaam rond draait ,en dat we daar met ze allen veel hebben gelachen en dat we weer terug kunnen kijken op een geslaagde dag. Bedankt mensen en tot volgende keer.

Wist u dat ? dat we woensdag 21 dec. het jaar hebben afgesloten met een geweldig kerstfeest, en de mensen het heel gezellig vonden. En dat wij de mensen nog willen bedanken voor de mooie kado`s die wij hebben gekregen die avond, en dat we iedereen hierbij een hele gezellig kerst toewensen en een goed uiteinde, en dat we de mensen graag in het nieuwe jaar maandag 9 januari en woensdag 11 januari weer verwelkomen.

Wist u dat ? dat Riek Verstraten( freule) dit jaar 60 jaar getrouwd is.

Wist u dat ? dat maandag 5 december ook de pieten van Sinterklaas binnen kwamen bij het dansen, en gezellig met ons een leuk dansje meededen, de Sint was te druk om mee te komen want die moest al de kinderen nog langs. En raar maar waar de kerstman kwam wel even langs en deed ook een dansje met de pieten. Zo werd het toch nog een dolle BOEL, het was weer geslaagd.

Wist u dat ? dat we zaterdagavond 26 nov. Bij Adrie (golden girll) zijn gaan dansen in langbroek met 13 personen van de happy feet dancers, en dat het super gezellig was.

Wist u dat ? dat we woensdag 21 december Kerstfeest vieren in Forum Waterwin, en dat dan iedereen een lootje trek om wat lekkers mee te nemen, om er een gezellige avond er van te maken met ze allen.

Wist u dat ? Onno ons een salade met onze naam heeft geschonken,en dat de mensen hem heerlijk vonden.

Wist u dat ? dat we onze eerste feestavond hebben gehad en dat het een geslaagde avond was, boven verwachting.

Wist u dat ? de mensen hele leuke namen hadden opgeschreven en ingeleverd, waarvan wij er een moesten kiezen pfpfpf, hoe de danschool zou gaan heten, en dat Winnie & Sofia degene waren met de leukste naam die ons ook aansprak,en die we gekozen hebben als naam voor de nieuwe danschool , en dat zij beiden een prijsje kregen.

Wist u dat ? dat wij het leuk vonden dat wij de mensen hadden gevraagd een nieuwe naam voor de dansschool te verzinnen, en dat daar een prijsje mee te winnen was.

Wist u dat ? dat Rien en Ciska trots op de mensen zijn die ons altijd maar weer gezelligheid en plezier geven als we bij elkaar zijn.

Wist u dat ? dat Rien in 2006 genomineerd voor de prijs Country Dance Award, en dat we met ze allen daar heen gingen om hem te ondersteunen,en het mooiste was, dat hij de prijs won. En dat allen mensen uit hun dak gingen en groot feest was daarna, en dat er ook nog fotos gemaakt werden van Rien met zijn prijzen om op de voorpagina te staan van het maandblad CDN (wat nu helaas niet meer bestaat). Zo dacht Rien die is binnen en die pakken ze me niet meer af. Hij was zo trots als een pauw, maar dat verdiende hij. Het is niet niets als je zo een prijs krijgt.